Despre Noi | X-DENT Sibiu

Afla mai multe

X-DENT Sibiu este un centru exclusiv de radiologie dentara si tomografie computerizata 3D specializat in realizarea de radiografii dentare digitale si tomografii computerizate in domeniul stomatologic si O.R.L.
Fiind un centru cu aparatura ultra moderna axat numai pe oferirea de servicii in imagistica digitala , X-DENT Sibiu vine in sprijinul pacientilor care doresc obtinerea de radiografii dentare sau tomografii de inalta calitate, dar si in sprijinul medicilor care doresc sa aiba siguranta si certitudinea unei investigatii medicale complete, la standare inalte de calitate.

Centrul de radiologie X-DENT SIbiu reuneste servicii complete de radiodiagnostic de tip digital si Cone Beam CT cu adresabilitate catre toate specialitatile medicinei dentare , endodontie , ortodontie , protetica , chirurgie OMF cat si ORL. Misiunea noastra este oferirea de servicii de radiologie dentara de inalta calitate , cultivand relatii bazate pe respect , transparenta si incredere cu pacientii , partenerii si furnizorii nostri. Consideram ca prin dinamism , flexibilitate , inovatie si dezvoltarea continua a modului in care lucram reusim sa ramanem profesionisti autentici si de 12 ani un nume de referinta.